Blomster til bryllup

Bryn Gartneri tilbyr flotte blomster til bryllup. Blomstene du velger til deres bryllup er en stor del av det som lager atmosfæren dere ønsker. Å velge de rette utgjør mye av det som gir deres personlige preg på seremonien. Bildene fra bryllupet kan vare evig. Da er kvaliteten og håndverket viktig. Noe vi setter høyt.

Vi bringer blomster til bryllup i Asker, Bærum og Oslo. Gjennom vårt samarbeid med Euroflorist formidler vi bestillinger til både inn -og utland.
Vi bistår dere med nydelige blomster til brudebuketten, kirkepynten, corsage,brudebilen og selvfølgelig selve selskapslokalet . Rett og slett alt dere trenger av blomster til bryllup.

Dere kan hos oss enkelt avtale et møte med en blomsterdekoratør som hjelper dere på veien . Ring eller send en e-post for å avtale et møte.  Dere vil få personlig veiledning mot rette blomster til deres bryllup. Det å planlegge et bryllup krever mye tid og innsats. Derfor lønner det seg å ha noen profesjonelle i ryggen som hjelper og veileder  dere mot ønsket resultat.

Historien til Bryn gartneri startet i 1936. I dag er vi rundt 10 ansatte som har bred fagkompetanse innenfor alt fra blomsterbinderi til hageplanting.

Ta kontakt i dag, vi hjelper dere med alt dere trenger av blomster til bryllup.